Какви Са Предимствата на Циркониевите Коронки И Циркониевите Мостове?

            Красивите зъби придават лъчезарна усмивка. Но какво ще стане, ако те са увредени от коварното време? Или цветът им вече не е привлекателен? Ако са счупени при травма или зъболекарят ви е казал, че един от вашите зъби не може да се спаси? Тогава на помощ идват сувременните материали и решения в стоматологичната практика. Понякога, за съжаление, изкуствените зъби лесно се познават. Но с модерните естетични материали това вече не е така.

            Днес искам да ви покажа възстановяването на счупен преден зъб с цирконий-керамична корона. От циркониев материал могат да бъдат изработени циркониеви зъбни коронки и циркониеви зъбни мостове в предните и задните участъци на устната кухина. Предимствата на циркониевите зъбни коронки и мостове са в натуралната естетика. Зъбите са прозирни и естествени. Материалът е безметален и много удобен. Не предизвиква електрохимични реакции в устата. Цирконий-керамика зъбни корони и мостове са без видими преходи по венечния ръб. Отличават се с дългосрочна стабилност в предните и задните области на устата.

              Е, дойде време за промяна. За натурална естетика - за идеална УСМИВКА като на кино.
ЕТИКЕТИ
Циркониеви Коронки, циркониеви мостове, цирконий-керамика коронки, цирконий-керамика мостове, циркониеви коронки цени, Циркониеви Мостове Цени София, Циркониеви Коронки Цени София, керамични коронки, порцеланови корони, прескерамика коронки и мостове, зъболекар МЕГАПАРК София, зъболекар БИЗНЕС ПАРК София, зъболекар бул."Тодор Каблешков", естетични корони, зъбни фасети, зъболекар Лозенец, зъболекар Център София, зъболекар Младост, керамични коронки цени, зъболекар мол Сердика, зъболекар София Мол, зъболекар Плиска

всички статии