Лечение на кариес.

     Лечението на зъбният кариес се изразява в машинно отстраняване (изборване) на размекнатите и инфектирани тъкани. Стига се до здрав, твърд и лъскав дентин. В последните години се разработва отстраняването на кариозната тъкан се използват високоенергийни лазери. Те изпаряват кариеса, но за съжаление в крайният етап на оформяне на кавитета отново се налага използването на стандартна зъболекарска машина -  поне за сега.

     В следващия етап се поставя подложка, която играе ролята на изолация спрямо подлежащия нерв.

     За да се възстановят изгубените вече зъбни тъкани в практиката си използвам висококачествени фотополимери и изработвам естетични пломби. По този нчин се възстановява естетиката , анатомията и функцията на засегнатия зъб.

     При качествено направените пломби преходът между зъб и обтурация (пломба) навсякъде трябва да е гладък, за да не се задържа храна , плаката да се отстранява лесно и контактите между зъбите да са плътни.

 

              
ЕТИКЕТИ
обтурация, естетични пломби цени, Фотополимерни Пломби Цени, висококачествен фотополимер, високоенергийни лазери, лечение на кариес цена гео милев изток младост, фотополимерни пломби гео милев изток младост, лечение на кариес, лечение на зъбен кариес, Зъбни Пломби Цени, фотополимерни пломби

всички статии