Стоматологичен кабинет "РЕМЕДИЯ-ДЕНТ" навърши 15 години от създаването си

        Здравейте Приятели! Преди 20 години аз, д-р Митрева и колегите ми д-р Васев и д-р Ралчев  създадохме с много надежда, големи мечти и младежки устрем стоматологичен кабинет "РЕДМЕДИЯ-ДЕНТ". С гордост и радост искам да Ви споделя, че зъболекарски кабинет "РЕМЕДИЯ-ДЕНТ" през годините успя да запази своят ентусиазъм и ведър дух , и продължава да работи с желание и внимание към всеки детайл. Тук е мястото да благодаря на нашите зъботехници, които ни помагат да създаваме красиви усмивки - Любомир Петров, Илияна Динева и Стоян Чолаков - Благодаря Ви Приятели! Искам да Благодаря и на пациентите ни. които  през годините ни повярваха и повериха стоматологичното си здраве в сигурни и отговорни ръце.

         Да си зъболекар е призвание, да си добър зъболекар в София и да изпитваш радост и удовлетворение от работата си е подарък от Господ. Ето защо аз, д-р Митрева и колегата ми д-р Васев можем да споделим с Вас едно голямо БЛАГОДАРЯ и да продължим да работим с желание и усмивка за Вас - нашите приятели и пациенти!

        

 
ЕТИКЕТИ
зъболекар в София, стоматолог в София, зъболекар в Студентски град, зъболекар в Изток, зъболекар в Изгрев, зъболекар в Дианабад, зъболекар в младост, добър зъболекар

всички статии