Лечение на кариес.

     Лечението на зъбният кариес се изразява в машинно отстраняване (изборване) на размекнатите и инфектирани тъкани. В последните години се разработва отстраняването на кариозната тъкан се използват високоенергийни лазери. Те изпаряват кариеса. Стига се до здрав, твърд и лъскав, но за съжаление в крайният етап на оформяне на кавитета отново се налага използването на стандартна зъболекарска машина -  поне за сега.

     В следващия етап се поставя подложка, която играе ролята на изолация спрямо подлежащия нерв.

     За да се възстановят изгубените вече зъбни тъкани в практиката си използвам висококачествени фотополимери и изработвам естетични пломби. По този нчин се възстановява естетиката , анатомията и функцията на засегнатия зъб.

     При качествено направените пломби преходът между зъб и обтурация (пломба) навсякъде трябва да е гладък, за да не се задържа храна , плаката да се отстранява лесно и контактите между зъбите да са плътни.

 

              
ЕТИКЕТИ
обтурация, зъбна пломба, зъбна пломба цена, естетични фотополимерни пломби, естетични пломби цени, фотополимерни пломби цени, висококачествен фотополимер, лечение на кариес, лечение на кариес цена София, лечение на кариес цена гео милев, лечение на кариес цена изток, лечение на кариес цена младост, фотополимерни пломби гео милев, фотополимерни пломби изток, фотополимерни пломби младост, лечение на зъбен кариес, фотополимерни пломби

всички статии